Koninklijke fanfare Willen is Kunnen

Koninklijke Fanfare Willen is Kunnen"Willen is Kunnen", of kortweg "WIK", staat voor honderdvijfendertig jaar Tisselts fanfareleven. Een boeiende geschiedenis van vele mensen samen, gedreven door een zelfde ideaal en bekoord door een zelfde lust : het bestaan op te vrolijken door zelf muziek te maken. Meer dan een eeuw fanfareleven: een geschiedenis van wisselend hoog- en laagtij, van "ups and downs"; een verhaal van duizenden samenkomsten, repetities, uitstappen, van honderden muziekopvoeringen, festivals, serenades, wedstrijden en optochten. Een verhaal van pittige anekdoten en boeiende episodes.

Iedere muzikant zou een dagboek kunnen vullen met kleine voorvallen uit het dagelijkse fanfareleven, met aangename en wellicht ook met enkele minder aangename herinneringen. Zo is nu eenmaal het leven : een wonder mengsel van vrolijke, witte noten en van zwarte dissonanten

Onze vereniging is gehuisvest in fanfarelokaal "Bingo".
Men kan er terecht op vrijdagavond vanaf 20 uur (repetitieavond), zondagvoormiddag van 9 tot 13 uur en zondagavond van 19 tot 23 uur.

Blaasveldstraat 29
2830 Tisselt
03/8867306

Activiteiten